Despre noi
Succesul înseamnă foarte multă muncă, dar și determinarea de a nu ceda în fața obstacolelor. Cu o echipă profesionistă și experimentată formată din ingineri autorizați, RTK Atlas Survey vă oferă soluții complete de cadastru, topografie, geodezie și fotogrammetrie. RTK Atlas Survey a pus accent încă de la început pe oferirea unor servicii prompte și de calitate, deservirea cu profesionalism a clienților fiind principiul nostru de bază. Dispunem de echipamente topografice moderne și performante, dotare IT, programe informatice și echipă formată din ingineri geodezi autorizați de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Design fără titlu (39)
Societatea și-a îmbunătățit în permanență modul de lucru de-a lungul anilor ce au trecut de la înființare și a rămas neschimbată la capitolul profesionalism în execuția lucrărilor, corectitudine și promptitudine. Compania noastră a făcut investiții în fiecare an pentru a putea asigura calitatea lucrărilor executate și de a spori tipurile de lucrări, astfel că azi, putem spune ca suntem capabili să executăm orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, topografiei, geodeziei si fotogrammetriei, domeniu în care firma este autorizată de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară
Design fără titlu (40)
Valorile după care ne ghidăm în activitatea pe care o întreprindem sunt respectate, astfel veți găsi în colaborarea cu noi: profesionalism, devotament, transparență, calitate, responsabilitate. Fiecare client este important pentru noi, ne tratăm clienții egal, fie că este vorba despre o persoană fizică sau una juridică. De fiecare dată serviciile oferite de noi s-au ridicat la nevoile și așteptările clienților noștri.